Age of Empires: Definitive Edition İle İlgili Yeni Açıklamalar Yapıldı

Age of Empires: Definitive Edition'ın PC versiyonu ile ilgili açıklamalar yapıldı.

Yeni çıkış yapmış olan Age of Empires: Definitive Edition’ın, Steam platformu üzerinden de oynanıp oynanamayacağı büyük bir merak konusu. Bilindiği üzere yılların oyunu Age of Empires’ın bu yeni sürümü geçtiğimiz gün çıkışını gerçekleştirdi. Oyun şu anda sadece Windows Store üzerinden satın alınabiliyor ve Xbox Live platformu üzerinden oynanabiliyor. Steam ise, Microsoft’un bir kararı sebebiyle, bu oyunun şu anda satışını yapamıyor. Oyunun geliştirici ekibi, oyunun Steam platformundaki geleceği ile ilgili bir açıklama yaptı.

Age of Empires: Definitive Edition’ın geliştirici ekibinden Adam Isgreen, konu ile ilgili söylediklerine göre; oyun Steam üzerinden de satılabilir. Ancak önce oyunun Xbox Live platformu üzerinde oynanması gerekiyor. Geliştirici ekip de şu an için, oyunun bu platformdaki en iyi oynanışı verebilmesi için çalışıyor. Oyunun Xbox Live platformundaki halinin de şu an sorunsuz olmadığını hatırlatalım. Dolayısıyla geliştirici ekip, öncelikle bunu kusursuzlaştırmak istiyor. Ancak bundan sonra, oyunun Steam versiyonunu görebiliriz.

Beğendiysen Oyla ! :)

Yanıtla

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>